HTML

Semmi változás

Az az ország, ahol befutott Gáspár Laci, ahol 2007-ben Bochkor-Boross a sztár, ahol 1985 környékén, de legkésőbb 1997-ben megállt az idő. Ez a mi hazánk. Fikázás, mert az könnyű, az megy majd itt.

Friss topikok

Linkblog

Minek is...

2007.10.01. 12:21 wynarsky1

Ez az eslő bekezdés rövid lesz. Bevallom, az általam nagyra tartott Bede Márton tanácsával ellentétben indítok blogot, merthogy állítólag senkit nem érdekel. a témáról bővebben: http://matula.hu/index.php?section=article&rel=35&id=419

De mit csináljak, ha se Matula, a Bede sehol?Na, majd akkor magamnak írok. Mikor miről, meg kiről.

Amúgy elég hülye országban élünk, ezt gondolom sokan tudják. Gondolkodásmód, elit, mind a mienk, bár ne lenne.

De hogy mi a lószart akarok? Elmondani, hogy miért szar a Sláger Rádió, mi a baj Gáspár Lacival, meg aztán téma lesz bőven.

Ha valaki idetéved kommentelni, az ne feledje, ez az én véleményem, magamnak írom, hogy lássam a zinterneten magamat, mert ilyen exibicionista nép a magyar, meg én is.

"A többi?

A többit majd kipótolják anyuék..."

Szólj hozzá!

Címkék: kezdet és haza haladás

A bejegyzés trackback címe:

https://wynarsky.blog.hu/api/trackback/id/tr18182279

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása