HTML

Semmi változás

Az az ország, ahol befutott Gáspár Laci, ahol 2007-ben Bochkor-Boross a sztár, ahol 1985 környékén, de legkésőbb 1997-ben megállt az idő. Ez a mi hazánk. Fikázás, mert az könnyű, az megy majd itt.

Friss topikok

Linkblog

Múmiák

2010.01.05. 09:04 wynarsky1

 A tavalyi év végén hallottam valamelyik mára már megszűnt (YESSSS:DDD ) kereskedelmi rádióban. Németországban gigantikus múmiakiállítást rendeznek.

Hatvanvalahány darab eredeti állapotában konzervált őskövület, ami megmaradt eredetiben. Volt egy kisebb diplomáciai kellemetlenség , mert a németek kölcsön akarták kérni a Lendvai Ildikót is, de a szocik a kampányra hivatkozva nem adták. Azt mondják, ha elengedik, akkor már nem tud hatni a Nyakó Pistire sem, és ők ketten tudják álmukból felébrsztve is elküldeni a fasisztanáciezüsthajósnyugerrnyúzó anyukájába a Viktort.

Úgyhogy ez a múmia itt maradt nekünk. Majd a kapmány után esetleg. Akkor lesz idejük bőven, addig meg csodálhatjuk őket élőben.

http://index.hu/kultur/klassz/mumia060407

Ja, tudja valaki a Brendan Fraser telefonszámát? Ő elég hatékonyan intézi el a feltámasztott múmiákat. Lendvai Ildikót (állítólag; egy belső forrás szerint) 1998 környékén keltette életre Kovács László és Baja Ferenc egy titkos, 1986-os könyvecske (piros) alapján. Csak azóta elszabadult.

Mikor jön már Brendan Fraser és Rachel, a filmbéli felesége. Bár a film is bizonyítja, baj van, ha elszabadulnak.

Itt járnak közöttünk:D

Szólj hozzá!

Címkék: mszp lendvai ildikó múmia

A bejegyzés trackback címe:

https://wynarsky.blog.hu/api/trackback/id/tr101647499

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása