HTML

Semmi változás

Az az ország, ahol befutott Gáspár Laci, ahol 2007-ben Bochkor-Boross a sztár, ahol 1985 környékén, de legkésőbb 1997-ben megállt az idő. Ez a mi hazánk. Fikázás, mert az könnyű, az megy majd itt.

Friss topikok

Linkblog

2007.10.05. 11:23 wynarsky1

Gyurcsány Ferenc szigorít...Zéró toleranciát hirdetett a közlekedési szabályszegőkkel szemben, a gyorshajtásnál pl. rögön a tulajt büntetné, függetlenül attól, hogy ki vezette az autót.

Nézzünk egy értékesítéssel foglalkozó apukát, aki mondjuk saját kocsijával jár üzleti útra:

a fia nemrégiben szerzett jogsit, éshát apa odaadja neki egy körre az autót. A srác persze tutira belefut a 60-as táblánál strázsáló trafiba 72-vel.

Apuka jogsija ezek szerint ugrott. Gatula Feri, ezt jól kiagyaltátok ! Hülyék vagytok Ti mint a segg, az a bajotok. Azt persze mindenki tudja, hogy a jelenlegi törvény segíti a kiskaput keresőket, de ezt így nem lehet megoldani. Mert sok esetben ártatlanok fognak szívni, baszod...

Aztán Feri, mondok én még valamit, lassan el szeretnék én is jutni odáig, hogy zéró toleranciát hirdetek. Mondjuk brékelek súlyadót fizetni, amíg nincsenek rendes utak, és elkúródik a futóművem. Demagóg, mi?

Na, ugyanilyen megveszekedett hülyeség, hogy a gyorshajtók miatt sok a baleset. Nézd csak meg a statisztikákat, a tavalyi sok halottat követelő fekete hétvége után mi történt, amikor a zsaruk az összes trafit bevették.

Hát el nem hiszed, még több halott. Persze összefüggés nincsen, csak szólok.

Elárulok Neked egy titkot Feri: a sok baleset a nem megfelelő sebesség megválasztása, és a kurva sok balfasz miatt van.

Előbb csinálni kell jó utakat, meg nem adni minden hülyének jogsit, aki bejelentkezik érte, bevezetni a felső korhatárt is (ha már van alsó), bizonyos kor felett évente alkamassági vizsgákat tenni, kilóméterlimithez kötni az önálló vezetést, na, majd akkor pofázhattok, hogy a sok gyorshajtó miatt van ennyi haláleset.

 

Ezt a baromságot meg felejtsed el, mert ha a kishugom beleszalad valami genya trafiba a kocsimmal, figyelmetlenül, én nem mondok le a munkámról, az tuti.

Ja, gondolom Te is tudod, hogy egy automataváltós , szép nagy autóval, nyáron száraz úton, amikor nincs forgalom, Te sem fogsz lassítani egy szaros hatvanas táblánál lakott területen kívül, mert "annak nincsen semmi értelme"

 

Szólj hozzá!

Címkék: közlekedés traffipax hülyeszabály

A bejegyzés trackback címe:

https://wynarsky.blog.hu/api/trackback/id/tr35186870

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása